diumenge, 20 d’abril del 2008

ESTAT PROPI. L'ESTRATÈGIA VII

ESTAT PROPI. L’ESTRATÈGIA VII
Comencem a anar bé. L’Estratègia per L’ESTAT PROPI ja està agafant carta de naturalesa i, encara incipientment però de forma sostinguda, marcant la pauta i la iniciativa de la política catalana.
Ho demostra, entre altres coses, el cacicat catalanista fent sortir a escena – consigna
vaticana?- tota la tropa de reserva. Des del “Pare Josep”- Aureli Argemí, participant en un llibre intitulat “Catalunya estat de la nació”, que recorda el “debate del estado de la nación” dels espanyols, fins al fitxatge estel·lar, per part de CiU, del drapaire d’Emaús Àngel Colom i Colom - Sis Ales, amb la missió redemptora i salvadora d’ajuntar CiU i Esquerra /Esquerda. Ja hi som tots! S’ha de refer com sigui el moribund catalanisme polític, i la decadent i escrostonada Anti-Estratègia per L’ESTAT PROPI.
Quant a l’Estratègia per L’ESTAT PROPI, dues aportacions més per anar rematant el discurs. Una pel Front Intern i l’altra pel Front Extern.
a) Per a reforçar i enriquir la lluita en el Front Intern, cal sumar-hi els “7 fronts” que el professor Muñoz Espinalt ens enumerà el dia 1 de juliol del 1990, en l’aniversari del Seminari d’Imatge Motivacional que, amb el títol: “Serà el 1992 l’any de la Independència de Catalunya ?, varem dur a terme els dies 1 i 2 de juliol de 1989.
Front en pro de la formació de nous dirigents.
Front en contra de la tergiversació de la nostra història.
Front en pro d’una revolució pedagògica i d’una ensenyança que no subestimi la cultura catalana.
Front en contra de la drogaaddicció i de la depauperació caracterològica del nostre poble.
Front en pro de la integració dels immigrats i del ferm rebuig dels colonitzadors.
Front en contra de l’imperant senequisme polític.
Front en pro de l’autèntica recuperació de Barcelona com a capital d’una Catalunya lliure.
Si algú no sap què vol dir “senequisme polític”, que llegeixi el llibre de Carles M. Espinalt “ Mite de Sèneca” (1973), inclòs en el volum “Obra Escrita”(1987).
b) Per aclarir conceptes en el Front Extern, cal tenir en compte que és preferible tenir sucursals de multinacionals americanes, alemanyes, sueques o japoneses dins del nostre territori, que sucursals dels monopolis estatals i de la oligarquia espanyola. Per 4 raons.
1era: el preu dels serveis seria més barat i molt més eficient.
2ona: el manteniment i la inversió per la millora i modernització del servei no té punt de comparació.
3era: sempre és més profitós ser client d’un proveïdor servicial que d’un incompetent.
4rta: les multinacionals - també n’hi ha de catalanes – competeixen entre elles i el client hi guanya. Els monopolis i la oligarquia es reparteixen el pastís i ens fan clients captius.
Així doncs, tots aquests que bramen contra les multinacionals, i no diuen mai res contra els nostres predadors i colonitzadors que, a més, ens menyspreen i ens odien - la banda oligàrquica espanyola -, que callin i mirin a redós seu.
Que no ho veuen que els bancs que presideixen les places i els carrers importants de les nostres viles i ciutats, són el “santander”,el “bilbao”, el “popular”, la “kk madrid” i “la caixa”?, és a dir, la oligarquia financera espanyola, usurera i escanyapobres.
No ho saben que les obres més importants que es fan a Catalunya les executen les companyies de la oligarquia espanyola – “sacyr”, “acs”, “dragados”, “fomento”, etc.-?
Volem recuperar L’Esperit Català i, per afegitó, la genuïna i singular estructura econòmica catalana. Amb el nostre Esperit restituït podem aspirar a Tot dins del concert mundial dels estats i les nacions.
I afirmo que només el Poble del Seny, i el que té el més alt sentit de la justícia i de la pau, com ja va quedar demostrat els anys 1027 i 1055 a Toluges amb les sengles assemblees de “ Pau e Treva ”, pot infondre al món occidental l’equilibri i la mesura. Però prèviament, i seguint les directrius espinaltianes de L’Estratègia per L’ESTAT PROPI, ens hem de desempallegar d’espanya i frança. Som un Poble vençut, de moment, però avançat; i sens dubte el més civilitzat del món, malgrat els barbarismes mentals producte de la colonització espanyola i francesa.

Antoni Gomis

20 d’abril de 2004
catalunyaestatpropi@gmail.com
http://www.catalunyaestatpropi.blogspot.com/